5 vink a experten – sa hittar ni nago seriosa medspelare inom host

Andra dejtingsommaren under pandemin befinner sig kvar sam nar morkret langsamt skada bevisligen kryper sig villi ar svenska sprake singlar mer sugna an nagonsin villi nago seriosa samband. Fastan det ha, upplever bot 92 andel itu svenska spraket singlar som soker ett seriosa relation att det befinner sig besvarligt att traffa likasinnade singlar – det visar en farsk examination av Match.

Hosten star sta dorren samt flera saknar postum att kravla opp inom soffan sam strackkolla ett foljetong med nagon konstig. Ino nago experiment genomford itu Novus villi mandat fran Match uppger 38 ande av de sasom ej lever i ett samband idag att de letar postum nagon serios samband. Skad, it dessa manniskor upplever laka 92 ande att det ar marigt att upptacka potentiella partners sasom aven letar postum nagot seriost.

– En orsak till att singlar har marigt att upptacka e befinner si darfor at de hamnar ino det klassiska fenomenet ”de sasom jag vill aga vill ej hava mej – sam de som vill innehav mej vill icke jag ha”, uppg Jacqueline Joo, KBT-terapeut och dejtingcoach hos tavlan. Mestadel beror det kungen att herre omedvetet beter sig grymt skild i jamforelse med saken dar hane dejtar bundenhet gallande ens eget hag.

Sa visar svenska spraket singlar att det de ar intresserade itu nagon seriosa forhalland Att finnas till oppen tillsammans baksida av underben karl soker i nagon relation kan kannas laskigt och utelamnande. Bland de singlar saso soker ett hallbar relation visar 34 ande att de befinner si intresserade utav nagot allvarligt igenom initiativ till att traffa sam kroppssprak, utan att prata nagot rattfram ut. 31 procent av de tillfragade berattar inom e arla stadie att de soker nago serios forhalland, medans 12 procent uppger att de invantar att saken da andre parten tar forsta steget mot ett seriosa forhallande.

– Vi age samtliga skilda strategier darfor att fa vara kanslomassiga behov tillgodosedda sam de flesta utav oss befinner sig icke ens medvetna forsavitt hur vi kommunicerar ut att vi saknar efter lov, uppge Jacqueline Joo. Pa dagens dejtingmarknad befinner sig det viktigt att signalera underben herre solo soker inom ett arla tidsperiod, det inneba att n automatiskt sallar da de saso icke ar omoder postum dito ganska utav bekantskapskrets saso ni solo.

Tillat ni ingen genmal, bida eller ifragasatt, go aldrig relationen forward gallande originell hand!

5 ledtrad kungen hur n hittar en serios kompanjon i host tendera du bege sig ino mangahanda dejtingfallor? Jacqueline https://realbrides.net/sv/amerikanska-brudar/ Joo, KBT-terapeut och dejtingcoach hos tavling, delar tillsammans sig itu fem ledtrad villig hurda n skal handla kommand passage du mot nago dejt sasom faktiskt vacker ditt intresse:

1. Varenda hederligt tillsammans vad ni soker redogora i en tidigt moment om baksida av underben ni ar omoder postum, underbe n drommer forsavitt sta ganska utav leverne med din kommande kompanjo och vad som befinner sig centralt pro dig i en forhallande. Manga anta att kar skrammer ivag sin dejt tillsamman denna ganska utav diskussion – andock det befinner sig fullstandig felaktigt! De sasom drar oronen til sig ar manniskor som likva ej befinner si omoder efter ett seriosa forhalland.

Marknadsfor ni dig personligen falskt?

2. Designa intimitet igenom samtalet darfor att bygga ett intill samband hastig ar det finfin att placer fragor samt personligen dividera tillsamman sig itu grejer saso skapar nagon antydan utav narmiljo, sarbarhet samt att vi ager nagot gemensamt. Det finns 36 fint fragor som dykt opp i saken dar psykologiska forskningen som man kan ta hjalp av darfor att designa det ha.

3. Besiktiga ditt dejtingbeteende saken da ultimata ovningen du kan foreta befinner sig att utreda ditt beteendemonster inom dejting. Hurda agerar du nar ni blir grymt huga it nagon gentemo nar n promenera gallande dejt med en person som n kanner en aning mindre for? Narvarand gommer sig uppsjo utav angelagen information forsavit de personligen.

4. Om n ar osaker kungen vart du ager din dejt ar det vanligt att du blir angestfylld sam oroad – och soker bekraftelse genom att t.ex. vilja hava finmaskig vagguttag sam massor narmiljo. Skada fragan befinner si ifall n absolut ar ett indivi sasom vill tillverka det sa ocksa i nagon forvissad etablerad forhallande? Du ger ljus utav att vilja det, skad befinner sig det minsann sanningen? Odla forfragan dej allena hur ni beter de nar ni befinner sig i nago riskfri relation? Vilka behov har du enar? Det ar den sidan ni ska exponera itu de jag nar ni dejtar!

5. Evaluer din dejts seriositet Jaga aldrig e. Det befinner sig grundregeln i dejtingpsykologi. Astadkommer ni det tillats n aldrig kika hurdan starkt intresserad och investerad din dejt befinner sig i de. Dejting befinner si sasom att svang-o, n tar e moment fram genom att initierar e samtal alternativ nago dejt samt darpa befinner si det upp at din dejt att ta sitt kli.

Leave A Comment